Total Pageviews

Wednesday

Ordinul 15/2011 privind practicarea pescuitului sportiv


Ordinul privind practicarea pescuitului sportiv a intrat în vigoare
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a aprobat recent Ordinul 15/2011 privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ sportive. În Delta Dunării, permisele de pescuit vor fi eliberate de către Administraţia Rezervaţiei, costul acestuia fiind de 30 de lei.
„Ordinul de pescuit sportiv a fost publicat şi noi am trimis propunerea noastră de pentru Delta Dunării”, a declarat guvernatorul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. „Faţă de cel valabil pentru restul ţării, Ordinul de pescuit sportiv pentru Delta Dunării prevede că permisele de pescuit sportiv sunt nominale şi se înmânează de către Administraţia Rezervaţiei, fie că face parte dintr-o asociaţie, fie că vine ca persoană fizică neafiliate unei asociaţii. Tariful va fi acelaşi ca şi anul trecut, 30 de lei, pentru pensionari e gratuit şi 10 lei pentru alte categorii de persoane”, a mai precizat guvernatorul Deltei.
De asemenea, potrivit aceluiaşi Ordin, în cadrul Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură va funcţiona un Registru unic de evidenţa a asociaţiilor de pescari sportivi, persoane juridice nonprofit, precum şi a forurilor de reprezentare la nivel naţional, constituite pe principiul liberei asocieri.

8 March 2011 by: Adevarul

No comments:

Post a Comment