Total Pageviews

Wednesday

Delta moare, dar nu se predă!


Delta moare, dar nu se predă! Asociația Salvați Dunărea și Delta lansează Delta Warning Report
Luni, 7 martie 2011, sub sloganul “Delta moare, dar nu se predă!” în prezența unor înalți oficiali români, s-a desfășurat Simpozionul Naţional “Avem o Deltă. Cum procedăm?”, marcă a Asociației Salvați Dunărea și Delta (SDD). Aflat la cea de-a cincea ediție, evenimentul a avut loc în Sala Drepturilor Omului de la Parlamentul României, fiind organizat de SDD în parteneriat cu Comisia pentru administraţie publică, amenajarea teritoriului şi echilibru ecologic din Camera Deputaţilor, cu susținerea Romtelecom.

Simpozionul “Avem o Deltă. Cum procedăm?” este o platformă de dialog și colaborare între toți factorii interesați (politicieni, reprezentanți ai Guvernului și ai instituțiilor publice centrale și locale, organizații neguvernamentale, membri ai comunităților locale și ai mediului de afaceri) cu scopul soluționării problemelor cu care se confruntă Rezervația Biosferei Delta Dunării.

1 comment:

  1. Poate nu a murit dar daca nu o vom vindeca sar putea sa o pierdem pentru tot de a una si ar fi pacat pentru ca uni oameni sau luptat sa o vindece cu multi ani in urma si au reusit , pentru a ne lasa un puternic plamin si un rai al tuturor animalelor aceasta find DELTA DUNARI .Noi ce o sa lasam generatiilor care vor veni ?

    ReplyDelete